Individuele tijdrit Jan van der Meijden Bokaal

18:51 08-6-2017 - By Jan de Bruin - View Comments

It giet on op woensdagavond 23 augustus om 19.00 uur

De  tijdrit voor inwoners (m/v) Alblasserwaard ,Vijf  Heerenlanden en leden Jan van Arckel > 16 jaar zijn die geen wedstrijd licentie hebben. Jeugd-,nieuwelingen-,junioren—en sport klasse renners van RC Jan van Arckel kunnen buiten mededinging deelnemen.

We rijden weer op het veilige parcours in de polder onder Groot Ammers d.w.z. deels auto vrij en deels autoluw .Dragen van valhelm is  natuurlijk  verplicht! De start is op het doodlopende deel van de Peppelweg en de lengte van tijdrit is 13 km

Er wordt dringend verzocht per email in  te schrijven:  baukeminkema@hotmail.com

Deelnemers kunnen hun rugnummer afhalen vanaf 18.30 uur bij de start en betalen € 5 contant aan comité (Jeugd gratis).We starten de tijdrit met onze jeugd om 19.00 uur!

Op de wedstrijddag kun je nog  inschrijven tussen 17.30 uur en 18.30 uur  in café Sluis , Sluis 19 te Groot Ammers Na afloop is hier ook de huldiging (heren en dames) en kan nog even worden nagepraat .

Vergeet niet je rugnummer bij café Sluis weer in te leveren. Bvd.

PS De einduitslag telt ook mee in de punten voor de zomercompetitie recreanten Deze kunnen hun  vaste recreanten rugnummer thuis laten.

Leave a Reply

   Banner     Banner