Individuele Tijdrit Jan van der Meijden Bokaal

10:02 07-28-2018 - By Jan de Bruin - View Comments

Op vrijdag 31  augustus is het weer zover. De  tijdrit voor inwoners (m/v) van de Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en leden van Jan van Arckel vanaf 16 jaar die geen wedstrijd licentie hebben. Jeugdleden, Nieuwelingen, Junioren en Sportklasse renners van RC Jan van Arckel kunnen buiten mededinging deelnemen.

We starten de tijdrit met onze jeugd om 18.30 uur. De start is op het doodlopende deel van de Peppelweg en de lengte van tijdrit is 13 km. We  rijden weer op het veilige parcours onder Groot-Ammers ( deels autovrij en deels autoluw). Valhelm is  natuurlijk  verplicht!

Er wordt dringend verzocht van tevoren per email in  te schrijven:

baukeminkema@hotmail.com

Deelnemers kunnen hun rugnummer afhalen vanaf 18.00 uur bij de start en betalen € 5 contant aan het comité (Jeugd gratis).

Op de wedstrijddag kun je nog  inschrijven tussen 17.00 uur en 18.00 uur  in café Sluis , Sluis 19 te Groot-Ammers. Na afloop is hier ook de huldiging (heren en dames) en kan nog even worden nagepraat .

Vergeet niet je rugnummer bij café Sluis weer in te leveren. Bij voorbaat dank.

P.S.: De einduitslag telt ook mee in de punten voor de zomercompetitie recreanten.  De recreanten kunnen hun  vaste recreanten rugnummer thuis laten.

Leave a Reply

   Banner     Banner