Help jij mee aan Wintercompetitie Arkel 3 februari??

11:51 01-7-2018 - By Jan de Bruin - View Comments

3 februari Arkel komt eraan! We willen de finale wedstrijd van de Wintercompetitie weer glans  geven en  zorgen voor een  mooie strijd onder de deelnemers. Daar hoort uiteraard een mooi parcours bij.

Ook willen we dat de renners veilig hun rondes kunnen rijden en de finish passeren. Om dit mogelijk te maken is er een hoop werk te doen. In de vorige editie heeft de jeugdcommissie het voortouw genomen en voor dit jaar willen we alle clubleden aanspreken, het is tenslotte een wedstrijd voor jong en oud.

Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons helpen met de parcoursbouw.  Op zaterdag 27 januari vanaf 9u (de koffie staat klaar!) gaan we het parcours uitzetten. Onder aanvoering van het organisatiecomité zullen we paaltjes, hekken, blokken en linten  plaatsen. We stoppen dan rond 12u.

Vrijdag 2 februari gaan we nogmaals het terrein in om de laatste handelingen te verrichten, ook dan kunnen we uw hulp gebruiken.

Dan is er natuurlijk de wedstrijddag 3 februari: Om alles veilig en soepel te laten verlopen zijn parcourswachters nodig, parkeerregelaars voor de doorstroming en opruimers die na afloop de lintjes en paaltjes uit het terrein halen.

Laat uw clubhart spreken en help ons. Met z'n allen zorgen we voor een mooi parcours en evenzo mooie zaterdag.

Voor info en aanmelding:

John van Middendorp,

coordinator.mtbjeugd.jva@gmail.com

06-29 27 21 90

Leave a Reply

   Banner     Banner