Genieten van de wintercompetitie? Steun dan onze club van 100!

17:04 01-28-2018 - By Jan de Bruin - View Comments

De wintercompetitie is een van de meest populaire activiteiten van Jan van Arckel. We hopen van harte dat iedereen er van geniet en dat we een knallende eindstrijd krijgen op ons eigen parcours in Arckel.

We organiseren als vereniging veel zaken en proberen goed te investeren in de jeugd. Daarbij hopen we natuurlijk ook gewoon een gezellige vereniging te zijn. Waar gaat deze tekst heen? U voelt hem wellicht al en ja hoor, we gaan het hebben over sponsoring.

We hebben daartoe al jaren een mooi instituut, namelijk de Club van 100.

Dat is de groep supporters van Jan van Arckel die zich bereid heeft verklaard 3 jaar lang 100 Euro per jaar te betalen als steun voor onze vereniging. En op het eindfeest van de Wintercompetitie op 3 februari aanstaande willen we daar extra aandacht aan geven. Wegduiken kan niet meer, we gaan proberen iedereen op te zoeken. Dus voor iedereen met een 'geel-rood-zwart Jan van Arckel hart': wordt lid van de Club van 100. En ja, 100 Euro is in deze tijden nog steeds veel geld, maar voor slechts 8 Euries en 33 centen per maand beloven we dat de modder, regen en kou volgend jaar voor u nog beter aanvoelen.

Wat gaan wij er mee doen? De Mountainbike-AMBI-jeugd kent het vehikel op

4 wielen maar al te goed. De witte Jan van Arckel bus die mee gaat met de wedstrijden. En iedereen uit die groep kent ook de de status van die bus, namelijk: aan vervanging toe. We willen dit doel van een mooie nieuwe bus om onze MTB jeugd te ondersteunen graag bereiken met de Club van 100.

En wat krijgt u daar voor terug? 3 jaar lang een eervolle vermelding op ons Club van 100 bord, eeuwige dank (nou ja, in ieder geval 3 jaar...) van ons en voor uzelf een uitstekende nachtrust omdat u ons in staat stelt mooie en leuke zaken te organiseren. Trainingsdagen, competities, clubblad, terreinonderhoud van ons mooie parcours, rennersondersteuning:

We rekenen op u.

Tot 3 februari op de eindstrijd van onze eigen Wintercompetitie!

De Sponsorcommissie

Leave a Reply

   Banner     Banner