Geen verrassingstocht – wel een Challenge

17:52 12-23-2021 - By Bert Pesselse - View Comments

Oh, maar da's ook leuk!

GEEN MTB-verrassingstocht. Helaas, de omstandigheden in de samenleving en de daarbij geldende houd-afstand-maatregelen laten het niet toe om de tocht (gepland voor 28-12) doorgang te laten vinden. Jammer, want het liep hartstikke goed qua belangstelling om deel te nemen. Niet nu, wellicht later...

WEL als prettige vervanger een waarlijke CHALLENGE. Toch weer competitie. Nou vooruit, een beetje dan 😉. Vooral bedoelt als een persoonlijke leuke en sportieve uitdaging. Niet on-road, niet off-road, maar van alles wat. Mixed Roads dus...

Het principe is eenvoudig. De route is als afbeelding in dit bericht te bekijken.

De track is te vinden, is op de website Afstandmeten.nl
https://afstandmeten.nl/index.php?id=3126555

De track is te vinden op Strava https://www.strava.com/activities/6418850724

en is als GPX file op te vragen via het mailadres van de uitgestelde toertocht, te weten mtbverrassingstocht@gmail.com

De route is één lang Strava segment (Challenge eindejaar 2021). Net als in voorgaande jaren heb je Strava nodig om je tijd te klokken.
De start is onderaan de Slingelangse brug (kruispunt met de Grotewaard in Noordeloos). Je gaat daar de kaai op richting de oude maalderij van van der Ham. Je volgt de route secuur, je doet erg je best om zo snel mogelijk te rijden, maar let ondertussen goed op of je de route wel goed volgt (belangrijk voor registratie) en na een half uurtje lekker sporten is de finish bovenop dezelfde Slingelandse brug, op 30 mtr afstand van de start.

Simpel en leuk toch! Meedoen dus.....
Je hebt er 5 dagen de tijd voor, van maandag 27 december tot en met vrijdag 31 december 17:00 uur.

Benieuwd of je dit leuk vindt, of je de route (en meteen dus het Strava segment) gaat rijden en waar je terecht komt in de uitslag!
Ter aanvulling: we gebruiken Strava om de 'rondetijd' te meten. De uitslag is (dat weten we inmiddels) bediscussieerbaar want supersecuur is Strava niet, maar we gaan er geen ruzie over maken '-))

Veel plezier!

Leave a Reply