Erwtensoeptraining 11 maart

10:05 02-23-2018 - By Jan de Bruin - View Comments

Hoi allen,

Ondanks de kou die ons land de komende week gaat teisteren, zit het wegseizoen er toch echt al weer aan te komen. We hopen dat iedereen weer aan gaat haken, zodat we weer veel kilometers met elkaar zullen maken!

Op zondag 11 maart a.s. staat de jaarlijkse erwtensoeptraining van Jan van Arckel op het programma. De opening van het wegseizoen, waarvoor jullie ook van harte uitgenodigd worden.
Start om 10.00 uur vanaf het clubgebouw (voor de kortere afstand verzamelen tussen 10.00 uur en 10.30 uur en vertrek na een bakkie koffie).

Volgens de jaarlijkse traditie na afloop gezamenlijk soep met brood eten en nog even na kletsen en contacten onderhouden.

Laat a.u.b. even weten of je er bij gaat zijn en of je soep blijft eten zodat ik de catering op de juiste manier kan afstemmen.

 Uiterlijk 4 maart a.s. moet ik alle aantallen binnen hebben!!!, maar liefst reactie zo snel mogelijk!!

Vertrek vanaf het clubhuis van Rennersclub Jan van Arckel, Vlietskade 1025 4241 XL Arkel (zie schema voor tijdstip vertrek)

Alle renners/rensters uiterlijk terug om 13.30 uur
Start gezamenlijk soep eten om 14.00 uur

 
Categorie Auto-chauffeur Trainingsduur Vertrektijd
Elite-Beloften met Junioren Ploegleidersauto                      André van der Lee/Gerard den Hartog ca. 3,5 uur 10:00 uur
Sportklasse Amateurs Nieuwelingen-Jongens en goed getrainde recreanten Ploegleidersauto van de Junioren Chauffeur ? ca. 3 uur 10:00 uur
Elite-Dames Junior-Dames Nieuwelingen-Dames Ploegleidersauto Wim Kruis ca. 3,5 uur 10:00 uur
Recreatieve JvA-Dames Paarse Vrouwen en minder getrainde recreanten Rode Bus Chauffeur? ca. 2/2,5 uur 10:30 uur
Zorg dat je op tijd aanwezig bent! Groetjes, Frieda  

Leave a Reply

   Banner     Banner