Endless Roads – intro

18:55 12-5-2017 - By Bert Pesselse - View Comments

Eindeloze wegen... de titel van een film uit 2010 over een roadtrip door Spanje. Mooi landschap, schitterend weer, goed begaanbare wegen, 4.300 kilometer en een klassieke VW camper. Dat zijn de hoofdingrediënten voor de film. Oh ja, en 15 hoofdrolspelers, allemaal vallend onder de categorie "jongedames".

Eh, waar gaat dit heen? Nou, een niet-zo-nauwkeurige variant op deze film gaan we op 27 december naspelen. En dit bericht is er de eerste aankondiging van. En ook een uitnodiging om hoofdrolspeler te worden in die film...

De film gaat zich afspelen in de Alblasserwaard, althans grotendeels. Kleine uitstapjes over deze landsgrenzen behoren nog tot de mogelijkheden. Mooi landschap --> check.

Schitterend weer - die slaan we even over.

Goed begaanbare wegen - Tja, het is maar net hoe je er naar kijkt. De trip die wij voorstellen gaat in ieder geval over "eindeloze paden", op z'n Alblasserwaards: kaaien.  Wel kunnen we jou (als kandidaat acteur in deze film) alvast mededelen dat 80% van de tocht niet over asfalt zal gaan.  Begaanbaar? - tuurlijk wel. Maar helemaal vanzelf zal het niet gaan...  Toch: begaanbare wegen --> check.

4.300 kilometer? nee, nog niet in de buurt daarvan. Deel dat getal maar door 100, dan zit je redelijk in de buurt.

VW-camper? onvergelijkbaar natuurlijk. Maar in dit geval dien je VW-camper te vervangen door Mountainbike.

Afijn, wat hebben we dan inmiddels aan informatiemateriaal beschikbaar?

27 december
Tocht, grotendeels off-road
Onbekende paden - vrijwel zeker: Ja
Lengte, om en nabij 43 km
Mountainbike

Krijg je (jongeman of jongedame, ergens tussen 16 en 88) al een beetje goesting om mee te doen?

Wordt spoedig vervolgd...

 

 

Leave a Reply

   Banner     Banner