Dames op trainingskamp in Oldebroek

21:06 01-23-2012 - By Petra van Wijgerden - View Comments

Het damesteam van Jan van Arckel vertrok vrijdagmiddag 20 januari, samen met de junioren en nieuwelingen meiden richting 't Loo / Oldebroek, om daar samen te komen voor het eerste trainingsweekend van deze gedeeltelijk vernieuwde ploeg. Een mooi moment om elkaar beter te leren kennen en gezellig samen te trainen. Onze nieuwe renster Nelleke van Twist heeft een mooi verslag over de weekend gemaakt:Vrijdagavond
Nadat iedereen gearriveerd was, zich had voorgesteld werd er gezamenlijk gestart met een broodmaaltijd.  Na afloop werd er door ploegleider Wim de huisregels en het programma uitgelegd, zodat iedereen weet hoe het reilt en zeilt binnen Jan van Arckel. Gelukkig had Wim rekening gehouden met een aantal meiden, zodat we vrijaf kregen en geen seconce hoefde te missen van de finale van TVOH!!

Zaterdag
Om half 9 was iedereen present voor het ontbijt. Tijdens het ontbijt scoorde de buienradar een grote hit gezien het weer enigszins onstuimig was. Er was een goed alternatief gevonden in een training bij de plaatselijk sportschool, maar het weer was ons goed gezind en vanaf 10:00 zag het er goed uit waardoor we om half elf konden vertrekken. Na een training van iets  meer dan drie uur en  genoten te hebben van een prachtige omgeving met dank aan Mechanieker Jan kwamen we weer terug bij het landgoed 't Loo. Resultaat van de eerste training: 2 lekke banden, een valpartij, een gebroken ketting maar zeker een goede kwalitatieve training in alle opzichten.

Na het grondig reinigen van de fietsen door o.a. Jan en een uitgebreide douche beurt voor alle rensters,  immers het was enigszins modderig , werden er boodschappen gedaan en werd er door Roel gemasseerd.

Ieder huisje kreeg een deel van de voorbereiding van de maaltijd toebedeeld. Het blijkt een hele kunst te zijn om allemaal om het zelfde tijdstip klaar te zijn! Des al niet te min was de pasta maaltijd erg lekker. Alle hongerige maagjes werden gevuld, zodat er ook zondag nog een mooie training gedaan kan worden.

Na het eten mocht iedereen z'n koerskleding aan! Op naar de foto sessie, zodat ook wij als dames op de website weergegeven kunnen worden. Maar wat te doen als je je stijltang nu niet bij je had? Dan kon je natuurlijk niet op de foto. Kan het niet een andere keer? Mag ik niet overslaan? Uit eindelijk heeft iedereen lief gelachen naar het vogeltje, waardoor er snel een update van de rensters op de website zal staan.. wordt vervolgd dus...

Wim had iedereen vrijdagavond nog een mooie formulier mee gegeven. Iedereen had even een moment voor zichzelf genomen, zodat we vervolgens een mooie teambijeenkomst konden hebben. Iedereen heeft verteld wie ze is, wat ze doet, maar vooral wat de plannen zijn voor dit jaar natuurlijk. Leuk om elkaar op deze manier beter te leren kennen.

Zondag
Al voor het ontbijt werd er opnieuw een grote hit gescoord op de buienradar en ja er was echt slecht weer op komst. Toch besloten om te gaan trainen gezien het nog droog was, maar dit was van korte duur. Na een training van ca. 1,5 uur , doornat en koud terug naar onze huisjes waar een warme douche op ons wachtte. Wat was iedereen blij toen er besloten werd om te draaien. Door en door nat, koude wind en de vieze regen was dit geen weer om lekker te trainen. Toch hebben we even op de fiets gezeten en hebben we mooi laten zien wat voor bikkels we zijn 😉
Het weekend werd afgesloten met een uitgebreide broodmaaltijd (en een beetje soep) waarna iedereen weer huiswaarts keerde. Het was een geslaagd weekend waarin wij als ploeg goed hebben getraind en hebben samengewerkt.
Op naar de volgende!

One Comment on “Dames op trainingskamp in Oldebroek”

  • Wim January 31st, 2012 23:55

    Mooi  verwoord .

Leave a Reply

   Banner     Banner