Elite-Beloften in Omloop Hoekse Waard

14:41 05-30-2017 - By Jan de Bruin - View Comments

Afgelopen zaterdag vond in de snikhete Hoekse Waard de gelijknamige Omloop van de Hoekse waard plaats in het kader van de Clubcompetitie. Temperaturen van om en nabij de 30 graden in combinatie met een matig (warm) windje en meer bochten dan kilometers moesten garant staan voor wederom een spektakel.

De Jan van Arckel equipe bestond ditmaal uit Arno, Emiel, Jan-Arie, Jarri, Melle en De Nieuwe (ons Toontje). Vanaf kilometer 1 was het al gelijk zenuwachtig, want iedereen wilde vooraan beginnen aan de open stukken.

Jarri en Antonie konden zich goed van voren houden de hele koers. Voor Melle en Jan-Arie was de combinatie warmte en wind iets te veel van het goede en Arno en Emiel kwamen op driekwart van de koers de man met hamer tegen.

Uiteindelijk hebben alleen Antonie en Jarri de finish gehaald op een respectievelijke 11e en 37e plaats. Goede uitslagen, alleen geen drie man aan de finish, waardoor we geen punten voor het o zo belangrijke clubklassement verdienden.

De volgende manche vindt plaats in het idyllische Drogeham op 3 juni en daar zullen de gele mannen zich weer vol trots van voren laten zien!

Leave a Reply

   Banner     Banner