Eindejaars Challenge – de huldiging

12:53 01-9-2022 - By Bert Pesselse - View Comments

Eindejaars Challenge - de huldiging
Zoals beloofd zouden we nog één keer terug komen op de Eindejaars Challenge. Afgelopen zaterdag namiddag vormde de showroom van autobedrijf Bikker het decor voor de uitreiking van de ereprijzen.

Queen en Queens of the Mountains Evan Terlouw, Jiska Wallaard en Karin van Leeuwen werden op het denkbeeldige podium geplaatst en kregen uit handen van de organiserende enthousiastelingen een paar van de meest sportieve én trendy sokken overhandigd. Onder het genot van een bak koffie was er voor eenieder ook de welbekende door de Noordeloze bakker gemaakte speculaas.

Al kwebbelend leerden we ook veel van elkaar over de (gewenste / maximale) moeilijkheidsgraad van de route, over prestatiedrang of de hang naar ontspanning en gezelligheid. Nou ja, het was gezellig én nuttig.

Mede afhankelijk van de ontwikkelingen m.b.t. het wel / niet doorgaan van de wintercompetitie zijn we al met het ‘uitdokteren’ van een volgende Challenge bezig. Naar het zich laat aanzien zal die Challenge er wat wasmand-vriendelijker uit zien en grotendeels over verkeersluw asfalt gaan. Maar je weet het nooit, als er mooie off-road tracks ontdekt worden, zitten die ook zo maar weer in de route '-) Vanzelfsprekend komen de vaste elementen als snelheid, behendigheid en pure kracht weer om de hoek kijken.

Graag tot ziens!

Leave a Reply