Attentie deelnemers wintercompetitie

20:57 12-7-2019 - By Jan de Bruin - View Comments

Bericht 1:

Info over de wintercompetitiewedstrijd in Arkel: niet inrijden!

Met dank aan onze parcoursbouwers gaat het parcours voor de volgende wintercompetitiewedstrijd langzaamaan vorm krijgen. Zoals jullie allemaal buiten hebben gezien is het erg nat. En dat blijft de komende  week ook zo. 

Hierbij het dringende verzoek om daarom NIET in te rijden in Arkel. We willen het parcours graag zo goed mogelijk houden, zodat onze jongste rijders hun wedstrijd op een intact parcours kunnen rijden en dat gaat niet lukken als er al veel ingereden wordt. En wees gerust, we hebben al testers rond laten rijden, dus het zit prima in elkaar.

Dank voor jullie begrip!

Bericht 2:

Info over de wintercompetitiewedstrijd in Arkel

Over een week is het zover: de eerste wedstrijd in Arkel. Dit jaar fietsen we daar zelfs twee keer. Alvast wat info; het parcours bevat op een aantal punten verrassende elementen. Maar omdat we het voor iedereen leuk willen houden, en de EHBO wat willen ontlasten, hebben we de beruchte, bekende, beroemde, gelauwerde en gehate drop met de haakse bocht uit het parcours gehaald. Maar wees gerust, er is nog voldoende te ontdekken!

Door wateroverlast van vorige jaren hebben we dit jaar besloten de douches af te sluiten. Houd daar dus rekening mee, er is geen water in de douches.

Maar om warm te worden hebben we in de kantine koffie, thee, fris, broodjes worst, tosti's, broodjes ham, broodjes kaas en allerlei versnaperingen klaar staan. 

Voor de eerste 3 in iedere categorie hebben we bij Olala (wie kent ze niet) een (h)eerlijke prijs laten maken. Maak er dus een mooie strijd van en zorg dat je met deze prijs naar huis gaat!

Alvast dank aan alle vrijwilligers die zich komende zaterdag in gaan zetten: het wordt een mooie dag!

Leave a Reply

   Banner     Banner