Bedankt Bianca, Linda, Paul, Arie en André!

9:47 04-21-2017 - By Jan de Bruin - View Comments

Gisteravond na de donderdagtraining was iedereen verzameld bij de opstelplaats waar nog een aantal mededelingen werden gedaan door de coördinator.

Onder het genot van een frisdrankje met wat lekkers zijn een aantal mensen in het zonnetje gezet voor hun jarenlange inzet. Eind vorig jaar hebben zij aangegeven het stokje graag over te dragen aan anderen.

André Bouman, Paul Roerbag en Arie van Wilgen kregen een attentie en bloemen overhandigd voor hun werk als trainer. Meerdere jaren hebben zij zich ingezet op de donderdagtrainingen, ook hebben wij hun support gekregen bij allerlei evenementen en werkzaamheden.  Arie kennen we van groep wit en parcoursen bouwen. André gaf training aan de andere groep wit en hielp mee bij het terrein onderhoud. Paul deed groep blauw en zorgde dat deze groep klaargestoomd werd om door te stromen naar de junioren. Zoals al een beetje bekend was hebben Bianca Vlot en Linda Viveen hun werk voor de jeugdcommissie overgedragen. Zij organiseerden allerlei wedstrijden, evenementen en werkzaamheden  samen met vele vrijwilligers. Uiteraard laten we dit ook niet ongemerkt voorbij gaan en hebben zij  gisteravond namens de club een attentie en bloemen ontvangen. Linda blijft ons nog wel ondersteunen met haar jarenlange opgedane kennis en ervaring, zij verzorgt ook de communicatie.

Voor Bianca hadden we nog een verrassing in petto. Jarenlang was zij op donderdagavond als eerste op de club aanwezig om ieder kind welkom te heten en te noteren op het aftekenlijstje. ouders konden dan ook terecht voor vragen. Tevens hield Bianca een oogje in het zeil om alles soepel te laten verlopen. Bianca is ons aanspreekpunt geweest voor allerlei zaken en dat willen we niet vergeten.Uit dank voor haar werk hebben we de verzamelplaats naar haar vernoemd. 

Samen met alle aanwezigen heeft Bianca onder een luid gejuich een bord onthuld met de naam BIANCA PLEIN.Na een kort gezellig afscheid en nog enkele dankwoorden is de mededeling gedaan dat de komende 2 weken wegens de schoolvakantie er GEEN training is. Op donderdag 11 mei hervatten we de donderdagtraining.

Namens de jeugdcommissie een fijne vakantie.

Ga voor een complete impressie naar de knop FOTO'S

Leave a Reply

   Banner     Banner