AWM jeugdtoernooi: Jens en Christiaan 1e, Anna 2e, Bryant 3e

17:28 05-29-2017 - By Annet Bassa-Mesker - View Comments

 
Zaterdag vond op eigen terrein in Arkel  het Arno Wallaard jeugdtoernooi plaats. In de verzengende hitte werd er nog flink doorgereden.
De uitslagen van deelnemende JvA renners: Cat. 2 Luna Kers, Beesd 10de Cat. 3 Daan Hartog, Giessenburg 4de Cat. 4 Sem van Wijngaarden, Hardinxveld 7de, Merel Hartog, Giessenburg 11de, Sam van Herk, Arkel 14de en Joey Baars 20ste Cat. 5 Christiaan van Rees, Groot-Ammers 1ste, Anna van der Meiden, Heukelum 2de en Jost van de Streek, Ottoland 10de Cat. 6 Bryant Boogert, Hoogblokland 3de, Rosanne van Rees, Groot-Ammers 8ste, Nick Klijn, Leerdam 10de, Serena van Schijndel, Leerdam 15de, Jorik van Maaren, Gorinchem 18de Cat. 7 Jens Bassa, Noordeloos 1ste In categorie 5 werd er zwaar gestreden door Christiaan en Anna. Christiaan kwam uiteindelijk als eerste over de streep met 200 ste voorsprong op Anna. In categorie 7 gaf Jens zijn visitekaartje af door op het heetst van de dag 4 ronden voor de finisch te demareren en onder andere heersend 5-voudig Nederlands kampioen Lucas Jansen ver achter zich te laten. Het werd een mooie solo finish.
Er stond echter nog meer op het spel voor de Jan van Arckel renners, namelijk het clubkampioenschap! Gefeliciteerd Luna, Daan, Sem, Christiaan, Bryant en Jens met jullie clubkampioenschap!  

Leave a Reply

   Banner     Banner