Amateurs en Sportklasse in de Acht van Maartensdijk

14:20 05-20-2012 - By Bert Haverkort - View Comments

Afgelopen zaterdag stonden er bij de Sportklaase maar liefst 9 renners van de ridder aan start op een bochtig parcours,  maar liefst 8 bochten in een rondje.
Onder heerlijke omstandigheden kon er lekker gekoerst worden en de mannen hadden er zin in. Regelmatig waren ze voorin te zien.

Halverwege de wedstrijd reden er 3 man weg, leek het in het begin nog vrij onschuldig. Ongemerkt liep de voorsprong toch op naar de 30 seconde.  Rene legde zich er niet bij neer en wilde er toch een goede uitslag uit slepen. Even later kon Erik ook nog wegkomen en zat er groep van 6 renners tussen de kopgroep en het peloton wat een knappe 7e plaats voor Erik opleverde  en Rene 8e, wat net zo goed was natuurlijk.
Enrico 11e hij komt er aan echt wel Johan 17e Harmen 19e Frits 32e  Elard 38e:) Kevin 42e en Bart 45e. Goed gekoerst mannen klasse.

Bij de Amateurs stonden Thijs en Geert aan de start. Het deelnemersveld was niet mega groot, 35 man maar dat mocht de pret niet drukken wat een koers!
Continu lag het tempo hoog ook vanwege de vele premie sprints er was genoeg te verdienen daar in Maartensdijk. Maar wegkomen zat er niet in. Op naar de sprint en Thijs en Geert nog steeds goed in koers laatste ronde, toch altijd iets speciaals kijken naar de laatste bocht zit iets geels bij de eerste renners die de bocht uitkomen niet gelijk maar dan toch wel Thijs 8e en Geert 15e klasse jongens al met al was het een mooie dag geweest en kwam er s'avonds een trotse ploegleider thuis binnen stappen.

One Comment on “Amateurs en Sportklasse in de Acht van Maartensdijk”

  • Elard De Raad May 20th, 2012 14:42

    Prachtig, vanwege materiaalpech na 3 ronden de koers verlaten en toch 38e worden.

Leave a Reply

   Banner     Banner