Actie PLUS Elbert van den Doel en Grote Clubactie werpen vruchten af

18:21 12-7-2021 - By Jan de Bruin - View Comments

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds ruim een jaar is PLUS Elbert van den Doel een trotse sponsor van Jan van Arckel. Met zijn supermarkt in Gorcum Oost doet Elbert voor zijn omgeving mooie acties zoals de Plus Clubsponsor actie. We hebben deze ook aangekondigd op onze site. 

Dankzij de boodschappende Jan van Arckel fans konden John van Middendorp en Alexander Willemse een cheque van 142 Euro in ontvangst nemen. Dat komt nog bovenop het bedrag dat Elbert al jaarlijks aan Jan van Arckel sponsort. Namens Jan van Arckel dan ook hartelijk dank aan Elbert van den Doel. Als u hem binnenkort een keer op de racefiets tegen komt, groet hem dan van harte.

 

Jan van Arckel doet jaarlijks mee aan de Grote Clubactie. Met dank aan de lotenverkopers mochten we een bedrag van € 127,08 ontvangen! Het is ieder jaar voor de organisatie een hele klus om leden te werven die loten verkopen, maar u ziet dat het oplevert. En het kan nog veel meer opleveren als we meer actieve lotenverkopers hebben. Dus doe allemaal mee aan dit soort acties, we moeten het als club hebben van jullie enthousiasme. Dus bij de volgende keer, verkoop die loten met boekjes tegelijk! Voor de lotenverkopers van dit jaar: Super gedaan en van harte bedankt! We rekenen volgend jaar ook weer op jullie!

Leave a Reply