Acht van Noordenveld

7:56 06-13-2017 - By Jan de Bruin - View Comments

Clubcompetitie – Afgelopen zondag stond alweer de zesde wedstrijd van de clubcompetitie op het programma: de Acht van Noordenveld. De renners die vandaag voor de punten moesten gaan zorgen waren Arno Kleinjan, Jarri Stravers, Derek Heek, Melle Meeuwisse, Gert van der Grijn en Hermen Bode. De begeleiding bestond uit ploegleider André van der Lee, mechanieker Arie-Peter Brouwer en verzorger Wim Haksteen.

Onder zeer warme omstandigheden was het gelijk na de start hectisch. Al in de eerste ronde was er een massale valpartij en ging het vervolgens op de kant. Van voren bleef het peloton lange tijd redelijk gesloten, maar achteraan stond de deur vanaf het begin al open. Helaas werd het ook voor Gert teveel en na 1,5 uur was ook bij Derek het beste er wel af. Voorin waren er veel uitlooppogingen waar ook onze gele shirts regelmatig mee zaten, maar serieuze ontsnappingen kwamen er niet door het hoge tempo. Op 10km van de finish ging Arno solo, maar helaas werd ook dit na een paar kilometer weer dicht gereden. Een sterk uitgedunde groep ging sprinten om de overwinning met als resultaat een 28e plek voor Arno, een 31e plek voor Hermen en een 36e plek voor Jarri. Ook Melle wist ondanks een valpartij de koers netjes uit te rijden op een 95e plek. Mooi om te zien dat hij elke week weer een stapje zet 🙂

Met onze uitslagen wisten we een hele nette 7e plaats te halen in de ploegenuitslag. Complimenten aan de ploeg en op naar de volgende!

 

Leave a Reply

   Banner     Banner