Aan alle wintercompetitie-liefhebbers

22:24 01-27-2020 - By Jan de Bruin - View Comments

Het is nog minder dan een week voor de eindwedstrijd op ons thuisparcours in Arkel. We zijn er al weer druk mee bezig en we hebben er zin in! Het parcours wordt gebouwd, het geluid is geregeld, de inkopen worden gedaan en we hebben een fantastische groep vrijwilligers die deze wedstrijd mogelijk gaan maken. 

Het zou fijn zijn als we van 16.30 tot 19.00 nog wat ondersteuning bij de bar kunnen krijgen. Dus hierbij een oproep om daar te komen helpen, want iedereen blijft natuurlijk nog gezellig nagenieten van de wedstrijd! 

Je hoeft daarna niet het gebouw mee te helpen schoonmaken, want met dank aan Anton gebeurt dat volgende week door hem.

Net als vorige keer kan er niet gedouched worden. En hierbij de oproep om spullen dan niet als alternatief in de wasbakken schoon te spoelen.

Vorige wedstrijd hebben we de loodgieter moeten laten komen om te ontstoppen. Dus sla je spullen buiten af in plaats van onder de kraan te houden.

En natuurlijk hopen we op mooi weer, maar dat gaan we vanzelf zien. We gaan er in ieder geval een mooie sportieve dag van maken. Alles is nog mogelijk in het klassement. Wie gaat er vandoor met de prijzen voor de dagwedstrijd en wie gaat strijken met de eer van de wintercompetitie?!

We gaan het zaterdag allemaal mee maken. Iedereen alvast veel succes gewenst.

We hopen jullie allemaal zaterdag weer te zien!

De organisatie.

 

Leave a Reply

   Banner     Banner